Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewelddadige overval snackbar Heinkenszand

Toegevoegd: 10-11-2009, 22.29 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Dinsdagavond hebben twee onbekende mannen geprobeerd snackbar 'De Beefeater' aan de Kerklaan in Heinkenszand te overvallen.
 
Omstreeks 20.30 uur kwamen een negroïde en een blanke man de zaak binnen waar op dat moment geen klanten waren. Eén van de twee mishandelde en bedreigde het personeelslid. Ook eisten ze geld. Toen het personeelslid zei dat de kassa niet open kon, verlieten de twee mannen zonder buit de zaak. Ze liepen weg via de Dorpsstraat, richting Clara's pad. Niet uitgesloten is dat ze daar in een auto zijn gestapt.
 
De politie is op zoek naar mensen die rond het tijdstip van de overval iets bijzonders hebben gezien.
 
Zij kunnen hun informatie doorgeven via telefoonnummer 0900-8844. De politie heeft een signalement van de daders. Dader één is een negroide man van ongeveer dertig jaar oud. Hij heeft een fors postuur en kort haar.
 
De man droeg een donker sportjack met mogelijk rood aan de kraag en witte strepen op de arm. Ook droeg hij een opvallend gekleurde muts. De tweede verdachte is een blanke man van tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij had kort, donkerblond haar. Hij droeg een donkere jas en vermoedelijk een shawl.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ohja (11-11-2009 om 12:10)
Wat ook opvalt is dat het bijna altijd mannen zijn. Niet seksistisch bedoeld, maar valt wel op.
Martin (11-11-2009 om 08:56)
@Ikke, nou dan heeft dusss toch voor 50% gelijk.
Ikke (11-11-2009 om 01:16)
@Dusss: voor het gemak even het signalement van de tweede verdachte over het hoofd gezien?
Dusss (10-11-2009 om 22:40)
Tegenwoordig weet je bijna al zeker wat het signalement gaat zijn. Of licht getint of negroide. Niet rasistisch bedoeld, maar toeval kun je het ook niet meer noemen. Het loopt nu wel een beetje de spuigaten uit vind ik zo.
Cookie-instellingen beheren