Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forse schade na ongeval met tractor

Toegevoegd: 11-11-2009, 17.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Op de Middelburgseweg bij Grijpskerke raakten woensdag rond 08.00 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.


Een 23-jarige, uit de gemeente Veere afkomstige, bestuurder van den tractor met aanhanger reed over de Middelburgseweg in de richting van Grijpskerke. Op de rijbaan lag een ijzeren voorwerp wat hij wilde ontwijken. Hierdoor begon de combinatie te slingeren en de aanhangwagen raakte twee tegemoetkomende personenauto's.

De auto's werden bestuurd door een 48-jarige vrouw uit de gemeente Veere en een 45-jarige man uit Vlissingen. De auto van de vrouw raakte zwaar beschadigd, van de auto van de man raakte de spiegel beschadigd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren