Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hoteleigenaar opgelicht in Terneuzen

Toegevoegd: 11-11-2009, 17.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een Terneuzense hoteleigenaar heeft woensdag bij de Zeeuwse politie aangifte gedaan van oplichting.

Afgelopen maandag kwam er een man bij hem in het hotel die enkele overnachtingen boekte. Deze man maakte de afspraak met de hoteleigenaar dat hij pas aan het eind van zijn verblijf zou betalen. Omdat de eigenaar van het hotel de zaak bij nader inzien toch niet helemaal vertrouwde, sommeerde hij de man om eerder te betalen.


Hierop heeft de oplichter dinsdag het hotel verlaten, echter zonder te betalen. Hij heeft al zijn spullen achtergelaten in het hotel. De hoteleigenaar heeft een schade geleden van enkele tientallen euro's.

Het signalement van de man luidt: blanke man, tussen 35 en 40 jaar oud. Hij heeft donker haar in een soort bloempotkapsel naar voren gekamd. De man heeft een normaal postuur en hij is ongeveer 1.70 tot 1.75 meter lang.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gaewe (13-11-2009 om 20:14)
T.neuzen dit is een beetje kort door de bocht ! Wij hebben een soortgelijk geval meegemaakt en deze man bleek i.d.d. een crimineel te zijn waar de politie al langere tijd naar op zoek was. Ik hoop alleen dat deze meneer gevonden wordt voordat er nog meer kleine ondernemers de dupe worden.
Sandra (12-11-2009 om 12:29)
Het gaat er niet om of het een zware crimineel is, T.Neuzen, maar deze man doet dit waarschijnlijk vaker, en als hij dan een week in een hotel zit, kost het iets meer dan tientallen euro's. Misschien voortaan iets verder denken voordat uw een reactie plaatst?
T.neuzen (11-11-2009 om 18:12)
Nou nou,moeten we nu met z`n allen op zoek naar deze zware crimineel?
Cookie-instellingen beheren