Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto in kanaal Rilland geborgen

Toegevoegd: 11-11-2009, 18.46 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
RILLAND - De auto die gisteravond te water raakte in het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland is geborgen. Voor de berging zijn duikers van het arrestatieteam ingezet.


Om 18.30 uur lukte het om de auto op de kant te tillen. Eerder vandaag is door de KLPD met behulp van de sonar van een politieboot gezocht naar autowrakken. De KLPD trof één auto aan. Bij het controleren van de kentekenplaat bleek dat de auto eerder is gestolen.

Of er een stoffelijk overschot in de auto is aangetroffen, is nog niet bekend. Volgens een politiewoorvoerder wordt hier onderzoek naar gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karin (12-11-2009 om 11:35)
Auto was gestolen bij een autoinbraak.
Ollie (12-11-2009 om 00:11)
Hm zo'n mooie auto dump je toch niet zomaar, denk dat er een luchtje aan zit?
Lex de groot (11-11-2009 om 19:44)
Dat was een mooie Jaq, die uit het water komt. Ik hoop maar dat het puur een diefstal auto was, waar men niets meer mee kon.
Cookie-instellingen beheren