Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand op kruising Arnemuiden

Toegevoegd: 11-11-2009, 23.35 uur
Felle brand op kruising Arnemuiden
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Op een kruising in Arnemuiden heeft woensdagavond enige tijd brand gewoed. Onbekenden hadden enkele autobanden in brand gestoken.


De melding kwam rond 20.40 uur binnen bij de brandweer. Het vuur woedde midden op de kruising waardoor het verkeer enige hinder ondervond.

De brandweer heeft de brand geblust en het wegdek gereinigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnemuidenaar (12-11-2009 om 13:02)
HOHO Niet zo boos worden op die Erremuenaers.Dr zitte ook goeie tussen!!!! Van die heggebrandje in Middelburg zeggen wij toch ook niet:'t zal weer wel in Middelburg te doen zijn.De meeste taakstraffers die bij ons komen werken komen in iedergeval NIET uit Arnemuiden .Dus niet gelijk oordelen!!!
T (12-11-2009 om 12:36)
Hahaha huizen veel minder waard zal wel meevallen..! En mensen doen altijd alsof erremuu zo erg is.. moet je eens in vlissingen, souburg en bepaalde wijken in mburg kijken wat daar voor tuig woont en rondloopt, die zouden ze eens aan moeten pakken!
Erremuujenear (12-11-2009 om 10:40)
Over gemeenschapsgeld gesproken, wie laat de koningin naar Middelburg komen, kost dat niks?? Arnemuiden had beter z'n eigen stadsrechten kunnen houden dan iedere keer de kas van de gemeente Middelburg te spekken, en overal je hand voor op te houden als je wat voor elkaar wil krijgen.
Rene (12-11-2009 om 09:58)
Dat krijg je als je tijdens oud op nieuw alles verbiedt en dan 20 man politie in zet. geef de jeugd hun oud op nieuw terug en laat ze gecontroleerd een feestje bouwen. en dat is dus geen kampvuurtje ergens buiten het dorp!
Bekende (12-11-2009 om 09:34)
Niemand heeft weer iets gezien zeker? niemand weet wat de daders zijn? Laat die daders gepakt worden nog voor het oudejaar begint ,omdat ze wel gemeenschapsgeld, ook van Midelburg, opvreten.
Rob (12-11-2009 om 08:49)
Fijne jongens die dat gedaan hebben, zou pas echt stoer zijn geweest als ze er bij zouden blijven totdat de politie er is.
Cookie-instellingen beheren