Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle brand op kruising Arnemuiden

Toegevoegd: 11-11-2009, 23.35 uur
Felle brand op kruising Arnemuiden
Door: Manfred Berrevoets
ARNEMUIDEN - Op een kruising in Arnemuiden heeft woensdagavond enige tijd brand gewoed. Onbekenden hadden enkele autobanden in brand gestoken.


De melding kwam rond 20.40 uur binnen bij de brandweer. Het vuur woedde midden op de kruising waardoor het verkeer enige hinder ondervond.

De brandweer heeft de brand geblust en het wegdek gereinigd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marijs (12-11-2009 om 08:11)
Nee Yesenaartje, bij jullie gaat 't altijd veel beter daarzo ;) Trouwens, ik hoorde pas geleden al wat knallen van vuurwerk, als je je daar echt serieus heel druk over gaat maken moet niet op erremuu gaan wonen hoor! 't Is anderhalve maand op een jaar....ga dan lekker naar Grijpskerke ofzo...
Marga (12-11-2009 om 02:15)
Ik zou hun reactie wel eens willen zien als iemand door dit gebeuren was verongelukt. Misschien zou het pas goed door dringen als het hun eigen ouders had getroffen. In ieder hebben deze jongens GEEN gezond verstand en ik hoop dat ze snel opgepakt worden.
SlowRider (12-11-2009 om 00:53)
DOE DAT BIJ JE VADER EN MOEDER VOOR HET RAAM !!! Het zal ook weer niet in Arnemuiden zijn... Huizen worden daar steeds minder waard door dit soort fratsen !
Yersenaartje (11-11-2009 om 23:57)
Zijn ze nu alweer bezig het zijn altijd de zelfde schandalig gewoon !!!!!!!!!
Rien (11-11-2009 om 23:50)
Dat is al vroeg oudjaar daar.......
Cookie-instellingen beheren