Weerbericht:
Van het noorden uit zonnig en droog
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Prullenbakken Terneuzen in brand gestoken

Toegevoegd: 13-11-2009, 16.54 uur
Prullenbakken Terneuzen in brand gestoken
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - De Terneuzense brandweer heeft vrijdagmiddag meerdere brandjes geblust in prullenbakken langs de kreek in Terneuzen.
 
Omstreeks 14:10 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Maassingel. Eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om een prullenbak aan de kant van de kreek. Na deze gedoofd te hebben met een aantal scheppen zand kwam er een persoon naar de brandweer toe die vertelde dat er verderop ook nog een prullenbak in brand had gestaan. De brandweer heeft ook daar een kijkje genomen.


Brandstichting is vermoedelijk de oorzaak van de brandjes


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (14-11-2009 om 16:16)
Ga iets nuttigs doen lui de brandweer heeft wel wat ander aan hun zoals mensen redden stel je voor dat ik nu iemand verdronk dan moest blusgroep 2 komen en dat duurt iets langer ik vind het niet okee groetjes hobbyfotograaf matthijs de feyter
Cookie-instellingen beheren