Weerbericht:
Vanochtend eerst plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Schooljeugd op de bon in Goes

Toegevoegd: 13-11-2009, 21.00 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Vrijdag tussen 07.30 en 09.00 uur werd in de Anthony Fokkerstraat in Goes de jeugd, komend vanuit de richting Heinkenszand en 's-Heerenhoek gecontroleerd op verkeersgedrag en verlichting.


De controle, die werd uitgevoerd door bikers van politie Zeeland, vond plaats in het kader van een lopend project 'toezicht schooljeugd'.

Er werden 4 bekeuringen uitgedeeld voor het niet uiterst rechts houden, met 3 personen naast elkaar fietsen, en 2 bekeuringen werden uitgeschreven voor het rijden door het rode licht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (15-11-2009 om 18:29)
Er werd gecontroleerd voor het niet rechts houden, dus dat ze inderdaad op de weghelft van de tegenliggers fietsen. Dat is een hele grote ergenis.
J (15-11-2009 om 16:13)
Japiejo dat is de bikers hun werk!
[email protected] (15-11-2009 om 02:59)
@japiejo, ooit gehoord van vrijstelling. Die gasten zijn er juist om in dergelijke gebieden te rijden. Dat is het verschil tussen jou en de politie, zij mogen nu eenmaal meer als jij. Ga eerst eens wat wetten bestuderen en gil dan pas!!!
Japiejo (14-11-2009 om 12:47)
Ooit al eens het verkeersgedrag van die bikers zelf bekeken? die fietsen met hun crossfietjes vrolijk door winkelpromenade's waar dat niet is toegestaan, en als je ze dan op hun gedrag aanspreekt, lachen ze je in je gezicht uit....... en dan willen ze respect afdwingen? dacht het dus niet !!!
Francois (14-11-2009 om 12:46)
Vond het eerst wat overdreven maar gezien de reacties kan ik mij in die controle best inleven. Is volgens mij gewoon een simpele werkopdracht voor de bikers geweest, als waarschuwen niet helpt dan maar op de bon, betalen uit eigen spaarpot dat werkt het beste.
Femke (14-11-2009 om 11:04)
Wel eens gedacht aan al die mensen, die aan de linkerkant van een fietspad fietsen? Als je er wat van zegt, wil je niet weten wat er terug gezegd wordt. Ik zou wel willen dat hier ook eens op gecontroleerd wordt.
Cookie-instellingen beheren