Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 24 km

Meisje (17) beroofd van bromfiets

Toegevoegd: 13-11-2009, 21.01 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de Pottenbakkerssingel in Middelburg werd vrijdag rond 13.00 uur een 17-jarig Vlissings meisje door twee mannelijke personen van haar bromfiets beroofd.


Het meisje stond op het fietspad naast haar bromfiets te wachten op iemand. Plotseling werd zij door een persoon van achter vastgepakt en bedreigd met een scherp voorwerp. De andere persoon reed op de bromfiets weg.

De persoon die het meisje bedreigde sprong achterop de bromfiets en de twee reden weg in de richting van de Poelendaelesingel. De gestolen bromfiets is een donkergroene Yamaha Neo met kenteken 38FTS2.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kort door de bocht (14-11-2009 om 02:38)
@Condor .... Domme reactie. Controles op zaken als snelheid en drugs hebben niets te maken met diefstal of beroving. Wat is jouw idee ? Naast iedere bromfietser een politieagent om te voorkomen dat ze bestolen worden ? Op iedere hoek van de straat een agent ? En ook nog één halverwege de straat ?
Ik heb vet stoere matties (14-11-2009 om 01:25)
Wij waren ook geen lievertjes maar dit zou je bij ons niet zien en als iemand bij ons in de groep/vriendenkring dit zou doen was hij zeker de sjaak en zal iedereen het weten dat hij de straat niet meer op zou durven van schaamte sterkte aan de dame van de scooter
Jan willem grootjans (14-11-2009 om 01:04)
Dat ze nog een mes nodig hadden joh echt waar zo laf heb ik het nog niet gelezen zelfs niet in de telegraaf.maar 1 ding is wel mooi,dit gaat ooit zo knagen aan hun geweten
Tommie (13-11-2009 om 23:22)
Wat een enorme brutaliteit! Op klaarlichte dag en op een ,om die tijd, drukke plaats. Helaas wordt ons weer een duidelijk signalement onthouden; dit soort schoften moet gewoon aangepakt worden. Heel veel sterkte, 17-jarig meisje!!!
Johanneke (13-11-2009 om 23:10)
En niet alleen haar brommer, maar hoe bang moet zij niet zijn (geweest). Dit zal ze niet gauw vergeten en heeft hier misschien wel jaren last - lees - angst - voor. Inderdaad, stelletje grote lafbekken zijn het!
Hanneke (13-11-2009 om 22:55)
Ik moet zeggen dat ik zwaar onder de indruk ben hoor!!! dat je toch zomaar het lef hebt, om als 2 mannen een meisje dr brommer durft af te pakken, het meisje heeft hier misschien wel hard voor moeten werken, en een paar grijpgrage handen nemen het haar af. diep en diep schamen moesten zij zich.
Cookie-instellingen beheren