Weerbericht:
Van het noordwesten uit bewolking. Vannacht kans op mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruzie eindigt in mishandeling

Toegevoegd: 14-11-2009, 10.51 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Vrijdag, kort na middernacht, is in haar woonplaats 19-jarige Vlissingse vrouw door een bekende mishandeld.
 
Het voorval begon in de Kasteelstraat en werd vervolgd in de Scheldestraat. De vrouw werd door de man geschopt en geslagen en liep onder andere letsel op aan haar hoofd. De vrouw is hiervoor behandeld in het ziekenhuis.
 
De aanleiding voor de mishandeling ligt in de relationele sfeer.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michiel de ruiter (14-11-2009 om 19:49)
Dit was geen ruzie, als een vrouw of meisje nee zegt dan bedoeld ze ook nee, Hoe kun je in godsnaam je relatie nieuw leven inblazen door haar in elkaar te slaan. Degene die dit geflikt heeft moet zelf eens een flink pak rammel krijgen. Dat roept dan altijd RESPECT naar vrienden! Kent hij niet!
Hummeltje (14-11-2009 om 18:13)
Geloof mij, deze man heeft geen geweten. Gezond denkende mannen hoeven zich helemaal niet te schamen hoor, die doen zoiets gewoon niet!
Anoniem (14-11-2009 om 13:32)
Tamelijk zielig, Blijf als man toch met je poten van vrouwen,ik schaam me kapot dat ik een man ben!!!!!!!!!!!!! Hopelijk de dader ook?
Cookie-instellingen beheren