Weerbericht:
In het westen bewolkt met regen, in het oosten droog en wat zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Jongen (17) in auto negeert controle

Toegevoegd: 14-11-2009, 16.04 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Zaterdag omstreeks 01.00 uur werd in de Rozenstraat in Terneuzen een 17-jarige Terneuzenaar aangehouden die een alcoholcontrole negeerde.


Door bikers werd op de Herengracht een alcoholcontrole gehouden. De 17-jarige man negeerde hun stopteken en reed snel weg. Aan de hand van het kenteken kon de eigenares van de auto worden getraceerd.

Bij haar woning aangekomen trof de politie de eigenares van de auto, de 17-jarige bestuurder en een inzittende aan. De 17-jarige werd aangehouden. Hij verklaarde dat hij de eigenares van de auto naar huis had gebracht omdat zij zelf alcohol had gedronken en daarom niet meer wilde rijden.

Tegen de jongeman werd proces-verbaal opgemaakt vanwege het rijden zonder rijbewijs en het negeren van een stopteken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Turk (15-11-2009 om 19:50)
Tjaa niet echt slim om op een zaterdag avond auto te gaan rijden zonder rijbeweis en dan ook nog is in de stad waar veel politie rond hangt :D
Rien (14-11-2009 om 17:34)
Nou dat vindt ik toch altijd nog beter dan zelf met drank op gaan rijden. Dus vindt ik het een positief initiatief van de eigenares van de auto. Je kunt dan alleen de pech hebben dat je alsnog gecontroleerd wordt, en dan zou ik ook proberen om door te rijden in dit geval.
Felien (14-11-2009 om 17:30)
Jongen je had ook een kennis, of fam, of de taxi op kunnen bellen. Dit is niet erg slim denk ik.
C (14-11-2009 om 16:10)
Nee iemand zonder rijbewijs laten rijden dat is verstandig miss nadenken voor je gaat drinken
Cookie-instellingen beheren