Weerbericht:
Morgen bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Skim-apparatuur bij pinautomaat Fortis

Toegevoegd: 14-11-2009, 16.55 uur
Skim-apparatuur bij pinautomaat Fortis
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Bij een pinautomaat van de FORTIS-bank aan de Kersstraat in Terneuzen is zaterdagmiddag skim-apparatuur aangetroffen.

De technische recherche van de politie Zeeland heeft de apparatuur onderzocht en verwijderd. Volgens een woordvoerder van de politie is het niet bekend wanneer de skim-apparatuur is geplaatst. De politie raad mensen dan ook aan alert te zijn op hun banksaldo als zij bij het pinautomaat geld hebben opgenomen.


In augustus werd bij hetzelfde pinautomaat ook al skim-apparatuur verwijderd. De politie is op zoek naar personen die iets verdachts hebben gezien rondom deze bank. Mensen die meer informatie hebben voor de politie worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844 of met het politiebureau in Terneuzen.

Zie ook:
 13/08/2009: Skim-apparatuur bij pinautomaat Fortis


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anita Knop (14-11-2009 om 17:46)
Heb al diverse keren gedacht: het zou duidelijk zijn voor mensen/pinners als er een foto bij alle pinautomaten zou hangen:1. zoals het eruit moet zien en 2. hoe het eruit ziet met skimapparatuur dus niet veilig is en je dus niet moet pinnen. Groet Anita
Rien (14-11-2009 om 17:36)
Waarom plaatsen ze geen onzichtbare camera dan?
Cookie-instellingen beheren