Weerbericht:
Zwaar bewolkt en meest droog, vannacht plaatselijk mist
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man zwaargewond na mishandeling

Toegevoegd: 15-11-2009, 17.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Naar aanleiding van een melding van een mishandeling troffen agenten afgelopen nacht even na middernacht in de Emmastraat in Axel een hevig bloedende man aan met een hoofdwond.


Uit onderzoek bleek dat de man, een 65-jarige man uit die plaats, op zijn fiets een persoon achterna was gereden die vernielingen pleegde aan geparkeerde auto's. Vermoedelijk is hij door die persoon mishandeld.

De politie verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844 of kontakt op te nemen met het politiebureau in Axel of het politiebureau in Terneuzen.

Het signalement van de verdachte luidt: Blanke jongeman van ongeveer 20 jaar met een kaal hoofd. Hij droeg een opvallend donker jack met opvallend brede witte strepen. Tevens verzoekt de politie de gedupeerden aangifte te doen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timo S (22-11-2009 om 16:33)
De politie zou is verder moeten zoeken dan in axel, in sas van gent heb ik een jongeman zien lopen die veel op de beschrijving lijkt
TT (16-11-2009 om 10:59)
Allemaal evacueren uit dat Axel gebeuren. want dat is toch wel het crimineelste gebeuren van de stad. Axel heeft laatste tijd nog nooit zoveel in het nieuws gestaan,nieuwe inwoners die de misdaden plegen? Gr TT
Marc (15-11-2009 om 18:56)
Waar moet het heen met deze wereld het wordt echt te gek
Cookie-instellingen beheren