Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Helpende man wordt zwaar mishandeld

Toegevoegd: 15-11-2009, 18.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Afgelopen nacht rond 02.30 uur is in de Emmastraat in Axel een 48-jarige man uit die plaats mishandeld.


De man zat TV te kijken toen hij plots een harde klap tegen de rolluiken hoorde. Hij ging buiten kijken en zag dat een jongen en een meisje ruzie met elkaar maakten. De man kwam tussenbeiden, hij wilde het meisje helpen omdat ze belaagd werd door de jongen.

Hierop kwam de jongen naar de man toe. Hij pakte hem vast en sloeg hem in het gezicht. Hij is zelfs even bewusteloos geweest en liep verwondingen op aan zijn hoofd, zijn knie en elleboog. De man is in het ziekenhuis behandeld en moest ter observatie blijven.

De verdachte heeft na het voorval een mountainbike laten staan. Deze mountainbike was gestolen. De eigenaar, een jongeman, heeft hem al opgehaald. De politie wil graag in contact komen met deze jongeman.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (16-11-2009 om 10:49)
Axel word pas een rotdorp verschrikkelijk zeg..veel sterkte voor de man die het meisje hielp...hoe is het met haar afgelopen nadat de man even bewusteloos was?
Marieke (16-11-2009 om 09:10)
Het rustige stadje Axel... De criminaliteit viert al een poosje hoogtij! Het wordt echt hoog tijd dat er iets aan gedaan wordt ja, maar wie kan en mag er iets aan doen? Politie is er niet en als ze er al zijn, mogen ze ook niet bijster veel en zelf wordt je neer gemept als je helpt....
Zoop (16-11-2009 om 07:23)
Nou "axel", alcohol wordt vaker in verband gebracht met geweld als die "stuffratten".. dan moeten ze dat eerst maar eens aanpakken i.p.v. net als u een beetje de boel opstoken met ongegronde beeldvorming..
Zoop (16-11-2009 om 07:20)
Is het aantal zaken relationeel geweld nu zo hoog de laatste tijd of lijkt dat maar zo ?
Lau (16-11-2009 om 06:06)
Petje af voor de man die wilde helpen. Ik wens hem dan ook vanaf deze plaats veel beterschap toe. Deze man neemt in ieder geval de moeite en heeft het lef om in ieder geval proberen te helpen. Jammer dat dit zo moest aflopen. Kan alleen maar " Goedgedaan" zeggen
Rinus (15-11-2009 om 22:10)
En wat ook zo stoer is om een meisje te slaan, dan ben je pas een super held.
Cookie-instellingen beheren