Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
58 files van totaal 240 km

Helpende man wordt zwaar mishandeld

Toegevoegd: 15-11-2009, 18.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Afgelopen nacht rond 02.30 uur is in de Emmastraat in Axel een 48-jarige man uit die plaats mishandeld.


De man zat TV te kijken toen hij plots een harde klap tegen de rolluiken hoorde. Hij ging buiten kijken en zag dat een jongen en een meisje ruzie met elkaar maakten. De man kwam tussenbeiden, hij wilde het meisje helpen omdat ze belaagd werd door de jongen.

Hierop kwam de jongen naar de man toe. Hij pakte hem vast en sloeg hem in het gezicht. Hij is zelfs even bewusteloos geweest en liep verwondingen op aan zijn hoofd, zijn knie en elleboog. De man is in het ziekenhuis behandeld en moest ter observatie blijven.

De verdachte heeft na het voorval een mountainbike laten staan. Deze mountainbike was gestolen. De eigenaar, een jongeman, heeft hem al opgehaald. De politie wil graag in contact komen met deze jongeman.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axel (15-11-2009 om 21:54)
Gaat lekker hier in Axel, 4 zaken binnen 24 uur. Er moet nodig is aan ongedierte bestrijding gedaan worden. Met name aan nachtelijke stufratten en hun holen. Mensen die slecht voor hun eigen kunnen op komen kunnen na zon's ondergang de straat niet meer op, is dat niet erg.
Cookie-instellingen beheren