Weerbericht:
Overdag van het noordwesten uit bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 36 km

Helpende man wordt zwaar mishandeld

Toegevoegd: 15-11-2009, 18.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Afgelopen nacht rond 02.30 uur is in de Emmastraat in Axel een 48-jarige man uit die plaats mishandeld.


De man zat TV te kijken toen hij plots een harde klap tegen de rolluiken hoorde. Hij ging buiten kijken en zag dat een jongen en een meisje ruzie met elkaar maakten. De man kwam tussenbeiden, hij wilde het meisje helpen omdat ze belaagd werd door de jongen.

Hierop kwam de jongen naar de man toe. Hij pakte hem vast en sloeg hem in het gezicht. Hij is zelfs even bewusteloos geweest en liep verwondingen op aan zijn hoofd, zijn knie en elleboog. De man is in het ziekenhuis behandeld en moest ter observatie blijven.

De verdachte heeft na het voorval een mountainbike laten staan. Deze mountainbike was gestolen. De eigenaar, een jongeman, heeft hem al opgehaald. De politie wil graag in contact komen met deze jongeman.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een bewoner uit axel (17-11-2009 om 21:23)
Oproep voor alle buurtbewoners als je iets hoort bel de politie je hoeft niet de held uit te hangen maar doe je burgerplicht en blijf niet achter de gordijnen staan maar bel !
Axelaar (16-11-2009 om 21:07)
De meesten tolereren het blijkbaar dus, totdat het iemand uit eigen familie of kennissenkring is, een zoon, dochter, vader of moeder noem maar op!
Axelaar (16-11-2009 om 21:06)
En ja de mensen die thuis zitten en doen of ze niks horen, overkomt niets en geven ook reacties op advertenties als deze die nergens opslaan! De mensen die juist opkomen voor anderen overkomen juist dit soort dingen..Waar blijft de rest?
Axelaar (16-11-2009 om 21:05)
Dit is een vorm van drugsgebruikende jongeren die de laatste tijd/jaren actief zijn in Axel. Die terroriseren soms met groepjes, oudere mensen, mensen die wel opkomen voor rechtvaardigheid...en die niet van dit gedonder houden.
Lieveheersbeestje (16-11-2009 om 16:41)
Meisje ondervragen wie deze man (dader) was, hem opsporen en celstraf geven voor doelgericht toebrengen lichamelijk letsel en openlijke geweldpleging, sterkte aan beide slachtoffers.
Jeroen (16-11-2009 om 13:35)
Dat is echt stoer om een meisje aan te vallen deze persoon moeten ze zo pak slaag geven,dat hij nooit meer naar de meisjes durft te kijken.
Cookie-instellingen beheren