Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Vechtersbazen aangehouden op Markt

Toegevoegd: 15-11-2009, 22.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zondag rond 04.30 uur zijn op de Markt in Middelburg twee mannen aangehouden.


Ze waren in een horecagelegenheid met elkaar op de vuist gegaan en waren de zaak uitgezet. Buiten gingen ze met elkaar verder. De portiers zijn tussen beiden gesprongen en hebben ze in bedwang gehouden tot de politie er was.

Na verhoor zijn de mannen weer in vrijheid gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rik (16-11-2009 om 19:22)
Jeetjemina, het is maar goed dat het volk wat hier steeds reageert op items niks te vertellen heeft in de rechtspraak in ons land. Iedereen die ook maar iets uitvreet zou gelyncht worden. Komt er ook wel eens iemand op het idee dat die boefjes later nog voor de rechter komen?
Sander (16-11-2009 om 11:47)
Goh goh wat helpt dat na verhoor in vrijheidgesteld. Portiers riskeren een vuistslag en de daders huppelen zo snachts buro weer uit. Want een geytenwollensokken gezeik in dit land.. Vastpakken en minimaal na 1 week eens vragen wat ze gedaan hebben ! Misdaad loont in dit land !!!
Piet (16-11-2009 om 09:44)
" in vrijheid gesteld" . En daarom loopt het steeds verder uit de hand en is nederland straks niet meer te redden. Omdat er geen straffen meer worden uitgedeeld.
Cookie-instellingen beheren