Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 399 km

Huizen onder verf door vuurwerkbom

Toegevoegd: 16-11-2009, 14.00 uur
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Op de Langeweg in Scherpenisse is zondag om 02.00 uur een verbom ontploft. Dat heeft de politie bekend gemaakt.
 
De 'bom', een emmer met verf en daarin een stuk vuurwerk, was midden op de Langeweg gezet. Toen het geheel ontplofte vloog de verf alle kanten op en kwam terecht op een vijftal huizen. Gevels, kozijnen, deuren, rolluiken en de straat kwamen onder de verf te zitten.
 
De bewoners zijn de hele nacht bezig geweest om alles te reinigen. De rest werd schoongemaakt door de gemeente met een hogedrukspuit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slaapkop (16-11-2009 om 20:12)
Ja inderdaad mogen die lui aangepakt worden en wel gauw ook!!! Jammer voor degene die foto's wil zien maar deze worden niet gepubliceerd!!! Bedankt voor het meeleven met ons nachtwerk!!!
Mij (16-11-2009 om 19:39)
Wat een laffe streek, als je een echte vent ben laat je dan zien en doe zoiets niet midden in de nacht laat de mensen s'nachts met rust en zeker op zondag. wat kinderachtig om zoiets te doen, ze kunnen beter zorgen dat ze om die tijd op bed liggen i.pv. te "spelen' op straat ..
E (16-11-2009 om 19:14)
Net wat L zegt leuk bedacht ,maar niet over nagedacht volgende keer een plekje zoeken ergens afgelegen , en op hun donder krijgen is onzin ,zelf niet jong geweest zeker . en ja wij hadden andere grappen . je kan niet alles afpakken van de jeugd
Bep (16-11-2009 om 15:57)
Die gasten moeten mar eens een flink pak op hun donder krijgen.
Anoniem (16-11-2009 om 15:13)
Zou graag foto willen zien hierbij! Maar voor bewoners heb ik medelijden! Suc6 met het opruimen van de verf! Voor de daders! Goedgedaan! maar volgende keer toch maar andere plek zoeken? waar minder mensen de dupe van zijn!
L (16-11-2009 om 14:38)
Wat een stelletjes lamzakken om zo iets te doen ze zouden er aan moeten blijven hangen echte laffaards laat ze dat bij hun ouders doen hebben ze er zelf ook plezier van om te poetsen
Cookie-instellingen beheren