Weerbericht:
Vanavond regen. Ook morgen nat.
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar serie inbraken

Toegevoegd: 16-11-2009, 15.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar drie bedrijfs-
inbraken en een woninginbraak die zondag werden gepleegd.

 
In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Gildeweg in Vlissingen. Het is nog onduidelijk hoe men binnen is gekomen. Uit een kluis in het pand werd een flink geldbedrag gestolen.
 
In dezelfde nacht werd ingebroken in twee bedrijfspanden in Terneuzen. Van een pand aan de Mr. F.J. Haarmanweg werd een ruit vernield en binnen werden laden en kasten doorzocht. Er werd computerapparatuur gestolen. Ook werd een pand in de Beethovenhof bezocht. Er werden enkele rolluiken vernield waarna men door een ruit het pand binnenkwam. Hier werden enkele tientallen euro's gestolen.
 
Zondag tussen 14.00 en 21.00 uur werd ingebroken in een woning in de Smetstraat in Nieuw-Namen. Nadat een deur was geforceerd werd de woning geheel doorzocht. De bewoners missen een fototoestel en sieraden. De waarde hiervan is onbekend.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dolf (16-11-2009 om 21:57)
Ik heb mijn riek al klaar staan
Jan (16-11-2009 om 20:12)
Nogmaals wil ik er op aandringen dat er 's nacht meer politie op pad moet zijn en regelmatig personen,auto's en goederen aan een controle onderwerpt.
Www (16-11-2009 om 17:47)
Hopen dat ze er uit komen wie het zijn , want ik durf bijna niet meer met een gerust hart van huis !
Cookie-instellingen beheren