Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
95 files van totaal 400 km

Mannen aan de haal met stoelen

Toegevoegd: 16-11-2009, 14.00 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - De politie heeft zondag even voor middernacht in Heinkenszand meerdere mensen opgepakt wegens baldadigheid.


Een 22-jarige man uit de gemeente Borsele werd aangehouden in de Dorpsstraat. Hij had met drie anderen uit baldadigheid terrasmeubilair meegenomen. Even later kreeg de politie een melding van vernieling van een bushokje in de Eendvogelstraat.
 
Agenten troffen daar in de buurt de andere drie mannen, één man van 21 en twee mannen van 23, allen uit de gemeente Borsele. Ook zij werden aangehouden. Achter het bushokje werd een meegenomen terrasstoel aangetroffen. De mannen zijn allemaal overgebracht naar Torentijd. De politie onderzoekt de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren