Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond bij ongeluk in Yerseke

Toegevoegd: 16-11-2009, 23.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
YERSEKE - Bij een eenzijdig verkeersongeval in Yerseke is maandagavond een jongeman gewond geraakt.
 
Het slachtoffer reed rond 22.05 uur met zijn personenauto van de Molendijk. Het voertuig kwam onderaan de dijk in een sloot tot stilstand. De bestuurder klaagde volgens de politie over nek- en rugklachten. De brandweer kwam ter plekke om de ambulancedienst te helpen om de man uit de auto te krijgen.
 
Het slachtoffer is in de ambulance nagekeken, maar bleek niet ernstig gewond te zijn geraakt. De politie gaat ademanalyse uitvoeren om te kijken of er sprake was van rijden onder invloed van alcohol.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikkuh (18-11-2009 om 21:26)
Iedereen kan dit overkomen. denk aan die persoon die dit heeft meegemaakt.
10.000 (17-11-2009 om 21:14)
Of moet je die enkele brokkenpiloot of overmoedig iemand zo verwennen, dat ie nooit van die dijk af kan stuiteren d.m.v een vangrail? Wat is wijsheid? Mensen, denk toch eens na. Beter van die dijk af, dan tegen een vangrail,om vervolgens een tegenligger mee te pakken die heel netjes rijd.
10.000 (17-11-2009 om 21:11)
Als er 10.000 auto's over die dijk komen, heeft dan iedereen heel netjes gereden, en zichzelf aan de snelheid gehouden?? denk eens na. Tuurlijk zit er dan wel eens een brokkenpiloot of overmoedig iemand tussen, maar ligt dat dan aan die dijk? Die dijk is veilig zat
Veilige dijk (17-11-2009 om 21:05)
Die dijk is veilig genoeg. Je moet gewoon tussen de strepen blijven rijden, en jezelf aan de snelheid houden. Maar zijn sommige bestuurders wel veilig genoeg? Als hier een vangrail had gestaan, had hij een tegenligger gepakt. Trouwens een domme opmerking om hier een vangrail te plaatsen
Kees (17-11-2009 om 19:06)
Brandweer was zeer snel ter plaatse, goed gedaan mannen.
Carolien (17-11-2009 om 18:47)
Het ligt aan de bestuurders zelf, vandaag kwam ik voor de plaats waar het is gebeurd nog een auto tegen die in de bocht aan het inhalen was, het ging blijkbaar niet hard genoeg. Je kunt geen kant op als een ander van die rare capriolen uithaalt.
Cookie-instellingen beheren