Weerbericht:
Eerst zon, later vandaag regen en in het noorden en oosten onweersbuien
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 21 km

Zwaargewonde bij ongeluk Kruiningen

Toegevoegd: 17-11-2009, 09.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Bij een ernstig ongeluk op de Oude Rijksweg (N289) bij Kruiningen is vanochtend één persoon zwaargewond geraakt. 
  
Het slachtoffer, een 15-jarige voetganger uit de gemeente Reimerswaal werd rond 07.35 uur geschept door een passerende personenauto nabij de kruising Burgemeester Elenbaasstraat/Oude Rijksweg/Goversweg. Twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plekke om de gewonde te behandelen.
 
Het slachtoffer is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Hij heeft bij de aanrijdingen onder meer rugletsel en een beenbreuk opgelopen. De bestuurder van de auto, een 22-jarige vrouw uit 's-Gravenpolder, raakte voor zover bekend niet gewond.
 
De politie heeft ter plaatse een technisch onderzoek ingesteld. De auto, die met name aan de voorzijde flink beschadigde, is weggesleept door een bergingsbedrijf. Rond 09.15 uur was de weg weer open voor het verkeer.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jorn (31-7-2010 om 17:34)
Tjonge, ik dank iedereen voor het mede leven, met mij(persoon in kwestie) gaat het al een hele tijd goed, ik loop weer en vanaf december zwom ik alweer. mijn tijd in het ziekenhuis duurde maar 4 dagen.
Titos (27-11-2009 om 20:49)
Die is hard aangekommen de auto is totalloss
J. Jansen (20-11-2009 om 18:39)
Allereerst hoop ik ook dat Jorn goed mag herstellen; veel sterkte toegewenst. Ook de familie. Laten we meteen actie ondernemen! Wie wil meedoen aan een duidelijk verzoek aan overheid om dit kruispunt aan te passen, kan mij mailen op [email protected] Graag naam en adres vermelden.
Ik (19-11-2009 om 20:30)
Blij om te horen dat het naar omstandigheden beter gaat met Jorn. Heel veel beterschap en sterkte toegewenst de komende tijd. Laten we hopen dat het herstel goed gaat verlopen.
Fam . Nanninga (19-11-2009 om 17:42)
Beste Familie, Heel erg veel sterkte. Hopelijk mag hij snel opknappen. We denken aan jullie! Veel sterkte, Fam. Nanninga
Gerlinda (19-11-2009 om 00:00)
Kreeg het nieuws te horen bij de traning. Vreselijk gewoon. Ik wens je heel veel sterkte en ook je ouders en broers. Ben bij jullie in gedachte en bid dat het allemaal goed komt. En dat ik hem weer mag begroeten op de traning.
Cookie-instellingen beheren