Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Zwaargewonde bij ongeluk Kruiningen

Toegevoegd: 17-11-2009, 09.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Bij een ernstig ongeluk op de Oude Rijksweg (N289) bij Kruiningen is vanochtend één persoon zwaargewond geraakt. 
  
Het slachtoffer, een 15-jarige voetganger uit de gemeente Reimerswaal werd rond 07.35 uur geschept door een passerende personenauto nabij de kruising Burgemeester Elenbaasstraat/Oude Rijksweg/Goversweg. Twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plekke om de gewonde te behandelen.
 
Het slachtoffer is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Hij heeft bij de aanrijdingen onder meer rugletsel en een beenbreuk opgelopen. De bestuurder van de auto, een 22-jarige vrouw uit 's-Gravenpolder, raakte voor zover bekend niet gewond.
 
De politie heeft ter plaatse een technisch onderzoek ingesteld. De auto, die met name aan de voorzijde flink beschadigde, is weggesleept door een bergingsbedrijf. Rond 09.15 uur was de weg weer open voor het verkeer.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (17-11-2009 om 13:39)
Wat vreselijk weer! Sterkte allemaal!
Anja (17-11-2009 om 13:01)
Ik hoop dat alles goed komt heel veel sterkte allemaal
Anouk (17-11-2009 om 11:32)
OMG wat verschrikkelijk, te zien aan de auto heeft het kindje een flinkeopdonder gehad. Ik hoop dat alles goedkomt! Sterkte aan de bestuurder en de familie en natuurlijk het kindje!!!
Ikke (17-11-2009 om 10:56)
Ze zouden iets moeten doen aan die kruising. Hij is levensgevaarlijk. Nu wordt hij nog gevaarlijker daar de schooljeugd hier allemaal moet gaan oversteken omdat het een stukje verderop bij de stoplichten niet meer mag. Ik wens de betrokkene beiden veel sterkte
Mama (17-11-2009 om 10:20)
Eh gets,verschrikkelijk weeral. Heel erg veel sterkte voor de papa/mama, eventuele broertjes/zusjes en familie, vrienden. Hopelijk komt het allemaal goed met jullie kindje, nogmaals veel sterkte, warmte en liefde.
J. Koster (17-11-2009 om 10:05)
Op de eerste plaats sterkte aan de ouders van de gewonde. Hoeveel ongelukken moeten er nog op dit gevaarlijke kruispunt gebeuren, voordat het eindelijk eens wordt aangepakt? Ook het controleren op snelheid op dit stuk van de Oude Rijksweg zou geen overbodige luxe zijn.
Cookie-instellingen beheren