Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Zwaargewonde bij ongeluk Kruiningen

Toegevoegd: 17-11-2009, 09.15 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Bij een ernstig ongeluk op de Oude Rijksweg (N289) bij Kruiningen is vanochtend één persoon zwaargewond geraakt. 
  
Het slachtoffer, een 15-jarige voetganger uit de gemeente Reimerswaal werd rond 07.35 uur geschept door een passerende personenauto nabij de kruising Burgemeester Elenbaasstraat/Oude Rijksweg/Goversweg. Twee ambulances en de traumahelikopter kwamen ter plekke om de gewonde te behandelen.
 
Het slachtoffer is met de helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Hij heeft bij de aanrijdingen onder meer rugletsel en een beenbreuk opgelopen. De bestuurder van de auto, een 22-jarige vrouw uit 's-Gravenpolder, raakte voor zover bekend niet gewond.
 
De politie heeft ter plaatse een technisch onderzoek ingesteld. De auto, die met name aan de voorzijde flink beschadigde, is weggesleept door een bergingsbedrijf. Rond 09.15 uur was de weg weer open voor het verkeer.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saskia (17-11-2009 om 09:58)
Tijdens het landen van de helicopter kwam ik net aanrijden. Rillingen over mijn lijf. Wat een afschuwelijk ongeluk. Ik wens het slachtoffer, ouders en bestuurders veel sterkte toe. Hopend en biddend voor een goede afloop.
Cookie-instellingen beheren