Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen overvallen woning in Goes

Toegevoegd: 17-11-2009, 13.14 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Afgelopen nacht zijn twee bewoners van een woning aan de Joseph Lunslaan in Goes overvallen door twee onbekende mannen.


De mannen hadden de toegang geforceerd en bedreigden de bewoners, een man van 45 jaar en zijn 16 jarige zoon. Ze dwongen de man mee te gaan naar een pinautomaat om geld te pinnen.

Eenmaal terug in de woning wisten de bewoners aan de aandacht van de overvallers ontsnappen door zich op te sluiten in een slaapkamer. De overvallers gingen er vervolgens met een laptop en een jas vandoor.
 
De politie is op zoek naar getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (18-11-2009 om 15:50)
Neem gewoon een BOLKOP HAMER, is niet verboden, maar een klap is genoeg. Armoede in Nederland allemaal fijn geregeld, niks dus, met dit kabinet, alleen maar regeltjes dat je van het kastje naar de muur getuurd word, en niks wijzer word, en op het stadskantoor weten ze het ook niet meer.
Francois (18-11-2009 om 02:09)
Je mag je zelf echt wel verdedigen, met keukenmes, honkbalknuppel, ach wat je voorhanden heb. Waar het om gaat is dat je niet te ver in je geweldspiraal komt, inbreker/overvaller ligt op de grond en je blijft net zolang tikken todat ie niet meer ademt, tja dan heb je zelf ook wel wat uit te leggen.
Bewoner Joseph Lunslaan (17-11-2009 om 23:26)
Zelf ben ik een bewoner van de straat. Het is gewoon schandalig. Die mensen doen geen vlieg kwaad. Opruimen zulke lui!
Klaas (17-11-2009 om 21:55)
Hier zijn er vanavond ook een paar geweest. Niet open gedaan maar ben ze wel achterna gelopen. En de Politie zet je gewoon even in de wacht. Nee daar moet je het van hebben. Nou beste politie, die honkbalknuppel ga ik toch echt een keer gebruiken
Johanna (17-11-2009 om 21:12)
Vreselijk waarom doen mensen dit veel sterkte voor de slachtoffers! Wij weten hoe het voelt geweld is niet goed !
Mascleta (17-11-2009 om 21:05)
Na de laffe ramkraken, begint het erop te lijken dat landelijk gezien de huisovervallen een trend worden in de criminele scene. Een ernstige ontwikkeling en zeer kwalijk dat mensen zich niet meer veilig kunnen voelen in eigen huis als het zo doorgaat.
Cookie-instellingen beheren