Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 124 km

Frontale botsing brug Sluiskil

Toegevoegd: 19-11-2009, 08.36 uur
Frontale botsing brug Sluiskil
Door: Roland de Jong
SLUISKIL - Woensdagavond heeft een frontale aanrijding plaatsgevonden bij de brug bij Sluiskil. Eén persoon raakte gewond.
 
De aanrijding vond omstreeks 23.15 uur plaats. Een 35-jarige vrouw uit de gemeente Veere wilde rond dat tijdstip de brug oprijden. Op 'haar' rijbaan stond een auto stil. Diverse voertuigen hadden de stilstaande auto al ingehaald en de vrouw wilde dat ook doen. Helaas kwam er net een auto uit tegenovergestelde richting. Beide auto's botsten frontaal op elkaar.
 
Twee ambulances en meerdere brandweervoertuigen rukten aanvankelijk uit voor een beknelling, ter plaatse bleek echter geen sprake te zijn van een beknelling. De inzittenden van de auto die van de brug kwam, een 42-jarige man uit de gemeente Hulst en zijn echtgenote, hebben direct eerste hulp verleend aan de 35-jarige vrouw. Zij is later overgebracht naar het ziekenhuis. De auto die stil had gestaan op de rijbaan was even later vertrokken. De bestuurder van deze auto heeft zich niet kenbaar gemaakt.
 
De brug was gedurende de afwikkeling van het ongeval in zijn geheel afgesloten.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (20-11-2009 om 21:22)
Die automobilist zal wel niet zo moeilijk te traceren zijn camera`s genoeg op de brug zelf , tenzij deze niets opnemen. Maar hoe dan ook hoe erg het ook is je moet er niet inhalen en de ander er niet stilstaan. Geduld is een schone zaak en voor degene die eerste hulp hebben verleend petje af.
Johan (19-11-2009 om 18:34)
Gelukkig nog goed afgelopen mevr is er redelijk goed van af gekomen had veel erger kunnen wezen
S (19-11-2009 om 13:11)
In 2 weken alweer 2 ongelukken bij brug Sluiskil. Gaat goed daarzo!
Fred (19-11-2009 om 10:57)
Hopelijk vinden ze de eigenaar van de auto die stil stond op de brug. Moeten ze voor alle gemaakte kosten laten opdraaien.
Cookie-instellingen beheren