Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Beledigende en hinderende mannen opgepakt

Toegevoegd: 19-11-2009, 21.47 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft donderdagmiddag twee mannen aangehouden voor het beledigen van politieambtenaren in functie en voor het hinderen bij een aanhouding.
 
Een 21-jarige Terneuzenaar had zijn personenauto op het trottoir geparkeerd. Agenten verzochten de man het voertuig op de openbare weg in een parkeervak te plaatsen. De man gaf hieraan geen gehoor en beledigde de agenten.
 
Een plaatsgenoot, een man van 21 jaar, bemoeide zich met de aanhouding en probeerde dit te belemmeren. Een 16-jarige Terneuzenaar wordt ervan verdacht een politiebike te hebben vernield terwijl de agenten zich bezighielden met de aanhoudingen. Alle drie zijn rond 12.20 uur in de Vlietstraat in Terneuzen opgepakt.
 
De 16-jarige is na verhoor heengezonden. De man die de aanhouding belemmerde kreeg een boete van 190 euro, de andere man kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ternose (21-11-2009 om 00:51)
Gewoon goed gewerkt. Aanpakken die gasten. Met dank aan de opvoeders, tegenwoordig is het normaal om een grote bek te geven als je iets verkeerd doet. Ouders, pak je kinderen eens aan. Trouwens als je je aan de regels houdt dan gebeurd dit toch niet?
Patrick (20-11-2009 om 21:30)
Vlietstraat parkeerprobleem roc westerschelde, en bij ziekenhuis mogen ze niet parkeren. word tijd dat de gemeente en roc een parkeergarage bouwen. probleem opglost. hou je bonnenboek op zak en zet druk op de gemeente om dat probleem op te lossen ipv die scholieren te klooien.
TT (20-11-2009 om 20:58)
Sorry mensen voor deze reactie,maar ik begrijp die mensen perfect... ik heb iets verschrikkelijks van de week meegemaakt,bel de politie op maar nee hoor...helpen doen ze niet. Waarvoor zijn ze dan? hulpjes van de overheid om geld in te zamelen,of om ons leven te beschermen en ons te helpen?
Edje (20-11-2009 om 18:55)
Tja, 30 jaar aanpak met fluwelen handschoenen werpt zijn (rotte) vruchten af! Tijd voor hardere aanpak! (keer de knuppel erover) En de straffen zijn natuurlijk ook een lachertje, die schrikken zulk schorem niet af. Harder straffen dus!
Walker (20-11-2009 om 13:57)
Dit tuig van de zuiverste richel moet je kijhard aanpakken. Zware boete geven (1000 euro) en de auto in beslag nemen en terug geven als de boete is betaald. Ze denken dat ze alles mogen doen en zeggen en als er wat van gezegd wordt hebben deze lieden gelijk een grote mond.
Zoop (20-11-2009 om 10:27)
In andere landen krijg je gewoon een paar klappen met een knuppel als je zo een grote muil hebt... maar in nederland... nee, hier niet... hier meppen we liever op scholieren....
Cookie-instellingen beheren