Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Bejaarden zetten overvaller buiten

Toegevoegd: 22-11-2009, 18.22 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een bejaard echtpaar heeft gisteren in Vlissingen een gewapende overvaller het huis uitgejaagd.
 
Rond 22.45 uur werd er bij de woning van het echtpaar aan de Wilhelmina Druckerlaan aangebeld waarna de 80-jarige bewoonster de voordeur open deed. Hierop stapte meteen een onbekende (jonge)man de woning binnen en probeerde de vrouw, onder bedreiging van een wapen, te dwingen geld af te geven.
 
De vrouw weigerde en duwde de onbekende man, samen met haar te hulp gesnelde 84-jarige echtgenoot, de woning uit. De onbekende man ging er, vermoedelijk met een andere (jonge)man op een bromfiets, vandoor.
 
 
De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulde aan deze bejaarden. (22-11-2009 om 22:22)
Geef deze oudetjes een lintje!
TT (22-11-2009 om 22:19)
Respect...en hulde voor de ouderen! Super! Maarja...hopelijk zijn het de overvallers die maanden gezocht worden hier in zeeland. Laat ze de komende 80 jaar maar in een gevangenis creperen... droog brood en slootwater.Dat is goed genoeg voor die lafffe overvallers.
Marco (22-11-2009 om 21:59)
Ongelofelijk!!!!!!!!!!!!!! Deze generatie heeft nederland weder opgebouwd en worden dan op hun oude dag bijna berooft door een paar verwende jongeren die de vrijheid en welvaart welke hun gegeven is door deze ouderen vreselijk misbruiken...
Marina (22-11-2009 om 20:59)
Kijk dat noem ik nou het voorbeeld van de oudere mensen die assertief zijn! BV, de dader eruit gooien met een paraplu! wel grappig! Maar dat de vrouw ook gesteund werd door haar man is echt klasse!
Dave (22-11-2009 om 20:39)
Hopelijk hebben de jongemannen geen blauwe plekken overgehouden aan dit voorval, anders doen ze nog aangifte van mishandeling en worden deze dappere senioren door een stoer arrestatieteam geboeid afgevoerd om een jaartje te brommen. In Nederland kan je niet voorzichtig genoeg zijn.
Erik (22-11-2009 om 19:16)
Kijk dat zijn nou krasse ouderen! Hopelijk krijgt de politie de overvaller snel te pakken en krijgt tie een gigantisch zware straf. Maar eerst aan een schandpaal en dan door oudern met tomaten een eieren bekogelen. Dat zal ze leren..... !
Cookie-instellingen beheren