Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij woningbrand Terneuzen

Toegevoegd: 23-11-2009, 08.49 uur
Gewonde bij woningbrand Terneuzen
Door: Tim Koster
TERNEUZEN - Bij een woningbrand aan de Zeldenrustlaan in Terneuzen is in de nacht van zondag op maandag één persoon gewond geraakt.


De brand werd omstreeks 01.15 uur ontdekt door omwonenden die een rookmelder hoorden afgaan. Door snel optreden van de omwonenden, die een ruit in de voordeur insloegen om de deur te kunnen openen, kon de bewoonster van het huis naar buiten gebracht worden om door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht te worden. Ze is met vermoedelijk een inhalatietrauma overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.
 
De buurman van de vrouw deed vanuit de achtertuin een eerste bluspoging met een tuinslang waarna de Terneuzense brandweer, die met meerdere voertuigen ter plaatse kwam, het geheel overnam en de brand snel onder controle had.
 
De schade aan de keuken en de benedenverdieping is aanzienlijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gered (25-11-2009 om 07:26)
Duss Catootje, brandmelder red leven
Axelaar (23-11-2009 om 16:21)
dat ze de brandmelder niet heeft gehoord kan wij hadden laatst een storing in een van de melders het hele huis was wakker behalve mijn zoon,was in zijn kamer....... hij had werkelijk niks gehoord heel veel sterkte voor de bewoonster, brand is een van de ergste dingen die je kan overkomen.......
Cootje (23-11-2009 om 13:29)
Omwonenden hoorden de brandmelder... en zélf hoorde de bewoonster dat ding niet?? Nou ja, fijn dat de buren hem wel hoorden. gelukkig is de vrouw gered.
Cookie-instellingen beheren