Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dievengilde pleegt zeven inbraken

Toegevoegd: 23-11-2009, 14.51 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tussen vrijdagavond en maandagochtend zijn in de provincie meerdere woning- en winkelinbraken gepleegd.
 
Niet uit alle panden werd iets gestolen, maar in de meeste gevallen bestond de buit uit sieraden en geld. Ook werd uit een van de woningen een televisie meegenomen. Om de panden binnen te komen werden voornamelijk ruiten en deuren vernield.
 
De inbraken werden gepleegd in een woning op de Kerkweg in Waarde, een woning in de Dongestraat in Oost-Souburg, een woning in de Hammarskjoldlaan in Middelburg en een winkel in Onder den Toren in Middelburg. Ook werd er ingebroken in een woning aan de Steensedijk in Hulst, een woning in de Blueslaan in Terneuzen en een winkel in de Alvarezlaan in Terneuzen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (24-11-2009 om 02:49)
Als deze delicten niet zwaarder worden gestraft zal het alleen nog maar erger worden. Het is bijna niet te geloven wat je allemaal te lezen krijgt. Wat een verschrikkelijk tuig loopt er rond. In je eigen huis ook al niet meer veilig. Smeerlappen zijn het, tuig van de richel.
TT (23-11-2009 om 19:51)
Te slechte alarmsystemen en dergelijke? ziet er naar uit dat we onze huizen als forden moeten bewaken...inclusief het prikkeldraad,kokend water en goedwakende honden. Als ze hier komen zijn ze nog niet jarig!
Cookie-instellingen beheren