Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw laat baby achter in ziekenhuis

Toegevoegd: 24-11-2009, 11.10 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een zwerfster heeft in Vlissingen kort na de bevalling haar baby in het ziekenhuis achtergelaten. De vrouw is verslaafd aan alcohol en drugs. Dat schrijft het AD.


De vrouw zou zwanger door de straten hebben gezworven. Het hulpverleningstraject werd in gang gezet en de vrouw beviel in het ziekenhuis. Daar heeft ze echter haar baby achtergelaten. De vrouw zou wel weer op straat zijn gezien.
 
Een woordvoerder van de politie Zeeland heeft het verhaal bevestigd, maar wil verder niet op het voorval ingaan omdat er geen sprake is van een politiezaak.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marga (25-11-2009 om 14:13)
@mama meer dan genoeg tegenslagen gehad met een verslaafde liegen - bedriegen en alles beter weten. Ik weet heel goed waar ik over praat. En @ Edje woont deze moeder misschien ergens in een garagebox in Vlissingen? Zo ja dan moet er nog meer beschermd en snel gered worden.
Pippa (25-11-2009 om 12:06)
Ik vind het heel erg voor de moeder en de baby,gelukkig is het kind in goede handen nu de moeder nog ,arm mens ,ik hoop dat er hulp voor je komt en snel,veroordelen is zo gemakkelijk,dat wil ik niet ,ik voel me daar te hoogstaand voor,en gelukkig zijn er zoveel mensen net als ik.
Souburger (25-11-2009 om 10:26)
Ik snap die reactie's van vele niet ,moeder heeft een goeie beslissing genomen,denk na,zij had nooit een kind moeten nemen,een junk op de wereld zetten ,is geen goeie daad ,maar misdadig ,ik vind het verschrikkelijk voor de baby ,niet voor de moeder,zij moet haar dood schamen .
Marga (25-11-2009 om 09:14)
@ wensmoeder het lijkt mij het ergste dat er is geen kinderen kunnen krijgen. Leef met je mee wilde je alleen even duidelijk maken dat je ze niet zo maar op kan halen. Ik wens jou een mooi kind toe hoor en ik gun het je van harte. Moeder zijn is het mooiste dat er bestaat. Sterkte voor jou!
Hulpverlener (25-11-2009 om 09:01)
Mogelijk is dit een tekortkoming van de hulpverlening..ze had kunnen bevallen met een beschermende maatregel en dan was ze zeker 3 weken in het zkh gebeleven...maar dat is niet gedaan JAMMER. In deze ga ik voor bescherming van vrouw en eerst ongeboren en nu geboren kind.
Jop (25-11-2009 om 08:12)
Dit krijg je als je als de hulpverlening een wassen neus is.Die niet aleen niet werkt ,maar er vooral op gespitst is de gehele verantwoording over te nemen.Daar zit geen zelfstandig mens op te wachten.Als je al weet WAAR je moet wezen.DIT wordt een baan hulpverleningcoordinator om je weg te wijzen.
Cookie-instellingen beheren