Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
63 files van totaal 227 km

Agressieve Fransman slaat conducteur

Toegevoegd: 24-11-2009, 19.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
KRUININGEN - De politie Zeeland heeft dinsdagmiddag een agressieve treinpassagier, afkomstig uit Frankrijk, aangehouden op de Stationsweg in Kruiningen.


De 37-jarige Fransman was rond 14.15 uur uit de trein gezet door een conducteur omdat hij niet in het bezit was van een geldig vervoersbewijs. De 37-jarige begon hierop de conducteur te slaan. De conducteur slaagde erin de man vast te houden tot de komst van de politie.

De man was in het bezit van 5,8 gram weed, 3,1 gram hasj, 0,7 gram cocaïne en 0.5 gram heroïne welke in beslag zijn genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (26-11-2009 om 13:41)
Soms reizen er wel eens opsporingsambtenaren van de NS mee, afdeling Service en Veiligheid. Zij beschikken over handboeien en kunnen in deze situatie's zeker optreden. In de randstad rijden ze wel mee op bepaalde trajecten, helaas nog niet overal.
Karel (25-11-2009 om 21:19)
Voortaan bij agressie/geweld van een passagier tegen conducteur in bus of trein: massaal op de dader duiken en hem in de houtgreep nemen en 112 bellen. Als gehele groep passagiers de dader vastgrijpen en politie hem in de boeien laten slaan, zo lossen we dat voortaan op in Zeeland!
Anoniem (25-11-2009 om 21:00)
Hennie is klaarblijkelijke niet één van de slimste, en beseft niet dat de politie er niets aan kan doen. Maar dat het puur aan justitie en het OM ligt .. jammer hoor Hennie
Yeag (25-11-2009 om 20:02)
Niet fijn dit gebeurd, conducteur doet ook zijn werk. maarja ik moet wel toegeven dat veel conducteurs ook niet altijd aardig zijn.. dat ik een keer geen goeie morgen zei, hij ging flippen tegen me en gaf me bijna een bon, terwel ik gewoon een kaartje en netjes zat in de trein. maar hij zei ook nix
Ko (25-11-2009 om 10:14)
Gelukkig was deze conductuer mans genoeg om zich te verweren, prima gedaan. En de Politie altijd afzeiken. Ze zijn onderbezet, hebben te weinig respons van hun opdrachtgevers, en moeten soms werk doen wat hun ook niet zint(zoals het overdreven uitschrijven van bonnetjes). Ook voor hun prima gedaan.
Siep (25-11-2009 om 09:11)
Denk ook eens aan de man die gewoon zijn werk doet weer een trauma erbij ,mensen laten we eens normaal met elkaar omgaan en de verdachte laat hem maar lang zitten in frankrijk, niet hier, geen meevreters in nederland ,zijn er al genoeg
Cookie-instellingen beheren