Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval in Domburg

Toegevoegd: 25-11-2009, 19.00 uur
Gewonde bij ongeval in Domburg
Door: Manfred Berrevoets
DOMBURG - Bij een ongeval op de Roosjesweg bij Domburg is woensdagavond één persoon gewond geraakt.


Rond 17.40 uur raakte een bestuurder van een personenauto van de weg en kwam in de naastgelegen sloot tot stilstand. Het slachtoffer kon op eigen kracht uit het voertuig komen.

De auto raakte zwaar beschadigd en is weggesleept door een bergingsbedrijf. Het slachtoffer liep volgens de politie nekklachten op.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (26-11-2009 om 12:40)
Ik reed er langs om 17.45. Was net gebeurd, maar er stonden al verschillende auto's bij en zag dat er niemand meer in de auto zat, dus ben door gereden. Maar het moet een flinke smak geweest zijn. Beterschap voor de bestuurder!! De oorzaak doet er niet toe, het is gebeurd.
Kees (26-11-2009 om 05:57)
Haast?...de regen speelt mee,dan is is glad he. tegenwoordig kun je niet bijna afslaan of ze duwen je van de weg,(kleven) de achterop komende auto.dat noem ik kleven.mij jaag je er nie mee op,ga er langzamer over doen.want haast heb ik niet.
Cookie-instellingen beheren