Weerbericht:
Regenachtig, morgen overdag geleidelijk droger
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij bedrijfsongeval

Toegevoegd: 26-11-2009, 17.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In Middelburg is donderdagmiddag een 56-jarige man uit de gemeente Veere zwaargewond geraakt bij een bedrijfsongeval.


Het ongeluk gebeurde rond 14.50 uur bij een constructiebedrijf aan de Kleverskerkseweg op industrieterrein Arnestein. De man viel van een 3 meter hoge ladder. De ambulancedienst en de traumahelikopter werden opgeroepen. De helikopter is uiteindelijk niet meer ter plekke geweest.

De man brak een pols en liep een zware hersenschudding op. Hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld .


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Richard (28-11-2009 om 00:16)
3 Meter hoge ladder betekent niet dat hij ook op 3 meter hoogte was..
Anoniem (27-11-2009 om 17:44)
Ik denk dat deze meneer nog veel geluk heeft gehad! Vanaf drie meter kun je echt lelijk vallen! Denk maar eens aan je ruggewervel! Voor 't zelfde geld is ie verlamd! Gelukkig is dit niet het geval. Veel sterkte!
Cookie-instellingen beheren