Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Ernstig ongeval blijkt valse 112 melding

Toegevoegd: 26-11-2009, 18.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Donderdagmiddag kwam er bij de meldkamer van Politie Zeeland een melding binnen van een ernstig ongeval op de Middelburgsestraat in Oost-Souburg. Na onderzoek blijkt het te gaan om een valse melding.

Een jongetje zou rond 16.45 uur zijn aangereden door een scooter. Hij zou op de grond liggen en niet meer reageren. Ook zou hij gewond zijn geraakt aan zijn hoofd. De hulpdiensten rukten met spoed uit om hulp te bieden.


Ter plaatse aangekomen bleek er helemaal niemand aangereden te zijn, de agenten troffen geen gewond kind aan op de Middelburgsestraat en ook niet in de omgeving. Hier bleek duidelijk sprake van een valse melding en dus misbruik van het alarmnummer 112.

Bij het KLPD in Driebergen, waar de 112-melding is binnengekomen, wordt nu gerechercheerd met de bekende gegevens van de telefoon waarmee gebeld is. De Zeeuwse politie zoekt getuigen die mogelijk iets meer weten van diegenen die de melding hebben gedaan. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Vlissingen, of te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (28-11-2009 om 10:58)
Die gasten moet je kunnen pakken toch ,ze kunnen toch veel tegenwoordig,een flinke hoge boete geven,hoe haal je het in je hoofd om zo iets te doen,ik hoop dat je hem zelf nooit is nodig heb .die gast die dat geflikt heeft met grote posters in bushokjes plaatsen en laten voelen wat hij gedaan heeft
Moeders (27-11-2009 om 12:51)
Van mij de goeie ouwe gewoonte uit rotterdam terugkomen ! Kinderen die zulke rotgeintjes uithaalden mochten op hun vrije middag strafregels komen schrijven op het politiebureau of een stuk overschrijven wat over hun wandaad ging. Door het overschrijven wordt het juist goed in de hersens opgenomen.
Heleen (27-11-2009 om 12:50)
Alle kosten die gemaakt zijn verhalen op de beller dan laat hij/zij het voortaan wel uit zijn hoofd om dit nogmaals te doen. Dit soort geintjes boeten hard aangepakt en dus ook flink gesdtraft worden.
Theo (27-11-2009 om 11:05)
Laat de gene maar dubbel en dwars opdraaien voor de kosten zodien bij de ouders verhalen. We zijn allemaal jong geweest maar zulke streken hadden we zeker niet. Degene moet zijn eigen na laten kijken die is echt gestoord.
Pippa (27-11-2009 om 10:50)
Deze persoon spoort totaal niet,alle kosten voor hem ,als ze het achterhalen!!
Condor (27-11-2009 om 08:05)
Valse aangiften, wat heb je daaraan? Voldoening van een zieke geest misschien? Dan gisteravond bij ons in de straat wordt een ei tegen een raam gegooid door de een of andere allochtoon (N.N.). De eigenaar van dat pand is woest en heeft gezworen dat "tuig" te pakken. Kan ik mij iets bij voorstellen
Cookie-instellingen beheren