Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
62 files van totaal 214 km

Laatste fietsenkijkavond in Vlissingen

Toegevoegd: 27-11-2009, 19.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Op het politiebureau in Vlissingen is aanstaande maandag 30 november de laatste fietskijkavond van het jaar.


Tussen 19.00 en 20.00 uur zijn de mensen van wie hun fiets gestolen is, of die de fiets op een andere manier kwijtgeraakt zijn, weer welkom op het Vlissingse politiebureau. De ingang aan de Molenstraat is tussen die tijden geopend voor hen. Het verzoek is om een proces-verbaal van aangifte mee te nemen, of een fietssleutel.

De kijkavond van aanstaande maandag is de laatste van dit jaar, in januari 2010 is de eerstvolgende.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T.R. (29-11-2009 om 11:05)
@Peddel. In de Gemeente Goes heb je wel de mogelijkheid om een fiets te kunnen kopen, je moet er wel snel bij zijn want ze zijn zo weg. Dit zouden ze hier in Vlissingen ook moeten invoeren. Groetjes
Peddel (28-11-2009 om 17:42)
Zonde dat de politie geen fietsen voor een mooi prijsje verkoopt. Als student kan je vandaag de dag bijna geen fiets meer betalen..
Op bezoek (27-11-2009 om 22:38)
Hebben ze dan eerst de vissershaven leeggedrecht? Ik heb vorig weekend nog gezien dat jeugd fietsen pakken bij de chinees en dan over de muur gooien, dus daar kun je straks ook lopen over water...
Cookie-instellingen beheren