Weerbericht:
Zwaar bewolkt en regen, vannacht tijdelijk droger. Morgen regenachtig.
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval op Torenweg Middelburg

Toegevoegd: 06-10-2003, 18.32 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - Maandagmiddag raakte rond 14:20 uur een auto van de weg naast de Torenweg in Middelburg.

Een lesauto reed over de Torenweg, door onbekende oorzaak raakte de auto, een lesauto, van de weg en belandde in de sloot. De twee inzittenden raakten gewond. Beiden zijn op de wervelplank gelegd. Eén van de gewonden had een hersenschudding.

Beide gewonden zijn met behulp van een omstander uit de auto gekomen. Omdat de gewonden aan de andere zijde van de sloot lagen heeft de brandweer een ladder over de sloot gelegd. De gewonden zijn ter plaatse behandeld en later over de sloot getild en afgevoerd.

Omdat niet geheel duidelijk was hoe ernstig het ongeval was alarmeerde de alarmcentrale ook de tankautospuit 4530 en het hulpverleningsvoertuig 4570. Beide voertuigen werden bemand door de beroeps van het Stadsgewestelijke brandweerkorps Vlissingen-Middelburg.

Bij het ongeval werden twee ambulances ingezet (7326 en 7328), ook kwam de politie ter plaatse. De dienst VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750