Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Politieauto betrokken bij ongeval

Toegevoegd: 28-11-2009, 16.16 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die vrijdag omstreeks 19.00 uur plaatsvond tussen een politieauto en een personenauto.


Beide voertuigen kwamen op de kruising Guido Gezellestraat/Vlietstraat met elkaar in botsing. De politieauto was op weg naar een melding en reed met optische- en geluidsignalen over de Guido Gezellestraat.

Gekomen op de kruising met de Vlietstraat reed de surveillanceauto langzaam door het rode verkeerslicht. Andere automobilisten maakten ruimte maar een 18-jarige automobilist uit Terneuzen die over de Vlietstraat reed had dit alles waarschijnlijk niet in de gaten.

Een aanrijding tussen beide voertuigen was het gevolg. Hierbij raakte niemand gewond.   De politie wil graag in contact komen met getuigen van dit ongeval. Zij kunnen bellen met telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Neks (29-11-2009 om 18:18)
Als er een politieauto bij betrokken is, willen ze gelijk getuigen vinden.
Davy (29-11-2009 om 18:14)
Als die politie auto zacht reed kon er nooit een ongeluk plaatsvinden, dan was hij allang optijd afgeremd! En hij had ze muziek dus niet hard staan, Het weer is de grootste oorzaak van dit ongeluk en de politie auto reed natuurlijk te hard !!! Jammer dat de burger hier nu weer de duppen van is !
Pipa (29-11-2009 om 16:26)
Jammer dat een aantal mensen hier niet wil begrijpen,dat als er een hulpvoertuig met toeters en bellen aankomt je ruimte moet maken voor dat voertuig,in het verkeer moet je altijd kunnen anticiperen op iedere situatie en dat heeft niks met leeftijd te maken zoals hier iemand beweert.
Germaine (29-11-2009 om 15:20)
Mensen moeten gelijk weer met conclusies komen, jammer hoor...
Twee meiden (29-11-2009 om 15:13)
Volgens ons hebben jullie allemaal bij die jongen in de auto gezeten. Of niet? Jullie weten allemaal precies wat er is gebeurd dus neem aan dat jullie allemaal kunnen getuigen. Gelukkig had hij z'n muziek niet hard staan. Misschien beter om eerst het onderzoek af te wachten en dan pas te oordelen.
Pipa (29-11-2009 om 14:40)
Rare opmerkingen van @zomaar iemand en@ChN als je dit soort opmerkingen plaatst kun je beter niks zeggen.
Cookie-instellingen beheren