Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie ontdekt twee wietkwekerijen

Toegevoegd: 01-12-2009, 13.31 uur
Politie ontdekt twee wietkwekerijen
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft maandagmiddag en -avond hennepkwekerijen ontmanteld in Breskens en Terhole.
 
De kwekerij in Breskens bestond uit ruim 300 planten. Deze werden door medewerkers van de gemeente vernietigd. De politie heeft in verband met deze zaak een 25-jarige Rotterdammer aangehouden.
 
Maandagavond is ook in de Hoofstraat in Terhole (foto) een wietkwekerij ontdekt. De politie wil nog niets kwijt over deze zaak, maar heeft wel bevestigd dat er inderdaad een kwekerij is ontmanteld. Volgens getuigen zou er sprake zijn van enkele honderden plantjes.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (1-12-2009 om 18:36)
Met de coffeeshops was het niet zo erg. maar ja sluiten die handel, en hoppakee verder dealen op straat! Zet gewoon overal op elk eiland een goedbewaakte met regels,coffeeshop neer, en de problemen van dealen en wietplantages zullen verdwijnen dat beloof ik op mijn erewoord.
Tolerant (1-12-2009 om 18:17)
Jammer dat er hier geen oplossing voor is. Door blowen te verbieden, doe je eigenlijk alleen oogkleppen op.(zoals mensen graag een borreltje drinken,zijn er ook die graag een j-tje roken). Door legaliseren kan je het controleren door er keurmerken aan te hangen+wat denk je van de extra belasting.
Piet wiet (1-12-2009 om 18:10)
De politie doet wel hun best en zetten hun beste beentje voor!! Maar wat de politie niet weet is dat dit een onbegonnen zaak is. De wietteelt is oneindig en ze vallen er niemand lastig mee!!Kijk naar alcohol daar worden de mensen agressief van en plegen vernielingen maar daar hoor je niemand over?
Piet wiet (1-12-2009 om 17:47)
Wie heeft er last van?Iedereen doet aangifte omdat ergens drugs word geteelt of denken ze dat ze een beloning krijgen?Drank word toch ook gebrouwen, daar hoor je niemand over maar van alle dronkaards is 90% agressief !diegene die een jointje roke zijn de boosdoenders?daar heb je juist geen last van
Junior (1-12-2009 om 17:24)
Zoop. Hoeveel criminelen dus hele broden zitten niet bij die kruimels. Want ik weet niet of je het weet maar alle grotte criminelen hebben dan hier weer een kwekerijtje en dan daar weer 1 grote. en als je die kleine pakt komt er ook info vrij over die grote broden !!!!
Piet wiet (1-12-2009 om 17:19)
Wat ze nu ontmantelen is op een andere plek alweer ontstaan.Maar ja de politie heeft het er maar druk mee,eerst gaat justitie bijna alle coffeeshops sluiten en nu moet politie de huis aan huis kweker zien te ontdekken, voorheen was alles makkelijker te controleren alles vond plaats op 1 plek en nu?
Cookie-instellingen beheren