Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij incident in Hoek

Toegevoegd: 01-12-2009, 13.32 uur
Door: Roland de Jong
HOEK - Bij een incident op een boerenerf aan de Kreekweg in Hoek is vanochtend een 43-jarige man uit Roosendaal gewond geraakt.
 
Het incident deed zich rond 09.55 uur vooor. Tijdens het met een kraan omhoog hijsen van betonnen elementen viel één element. Het is onbekend of de 43-jarige man door het element werd geraakt of dat hij is weggesprongen. In ieder geval kwam hij in een gat terecht en sloeg met zijn hoofd tegen een betonnen rand.


Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om de gewonde te helpen. Volgens de politie was de eerste melding dat er sprake was van een reanimatie. De helikopter is uiteindelijk niet meer ter plekke geweest.
 
Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Gent. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek de man een snee in het achterhoofd en een snee in zijn neus te hebben opgelopen.
 
De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Quinten (1-12-2009 om 20:20)
Dat is heel goed nieuws! Wens hem maar veel beterschap, en hopen dat het niet nog eens mag gebeuren.
Tony (1-12-2009 om 17:40)
Ik geloof dat het ongeluk nog redelijk goed is afgelopen. Gelukkig.
Wim (1-12-2009 om 16:59)
Deze man kreeg géén betonblok op zich, maar sprong op tijd weg. Wel is hij daarbij zeer ongelukkig terecht gekomen en een hoofdwond opgelopen. Rond 14.00 uur belde hij zelf al op met de mededeling dat hij morgen het ziekenhuis mag verlaten. Gelukkig!
Cookie-instellingen beheren