Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker betrapt bij Middelburgse winkel

Toegevoegd: 01-12-2009, 13.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Afgelopen nacht heeft een 35-jarige Middelburger een inbreker betrapt bij een winkel in het centrum van zijn woonplaats.


De man hoorde rond 01.40 uur een alarm afgaan bij een pand aan de Langeviele. De man ging kijken en zag dat een ruit van de winkel was vernield en dat een man met een TV aan het sjouwen was en deze op zijn scooter wilde gaan vervoeren.

De Middelburger pakte de inbreker vast en er volgden een paar klappen over en weer. De inbreker wist te ontkomen, maar de TV moest hij achterlaten. Van de dader ontbreekt elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (1-12-2009 om 18:41)
Niet te hard slaan hoor ,anders zit je zelf in torentijd.
TT (1-12-2009 om 18:33)
Denk toch dat de nederlander weer wapens nodig heeft om zichzelf te verdedigen op straat,of dat nu inbreker is of iemand of iets anders. vrouwen en meiden met pepperspray de straat op, het kan gewoon niet anders. Nederland is verschrikkelijk veranderd, niets geen veilig land meer
MotoRob (1-12-2009 om 18:26)
Altijd link zoiets, die inbreker had wel een wapen bij zich kunnen hebben, neemt niet weg dat ik het dapper optreden vind van die man, hij verdiend idd een lintje.
Stoffeerder (1-12-2009 om 17:45)
Volgende keer een honkbalknuppel o.i.d. meenemen
Lies (1-12-2009 om 16:49)
@ Zoop: voordat je gebeld hebt is de dief allang weg, door zelf 'de held uit te hangen' is er een grotere kans dat de dader gepakt wordt, je weet hoe de dief eruit ziet! en zulke acties schrikken dieven misschien wel af omdat ze toch wel in de gaten moeten hebben dat er allerte burgers zijn
Marinet (1-12-2009 om 16:24)
Goed werk van de politie hij had hem beter moeten raken,misschien was die TV wel een kado voor zen vriendien,maar daar ga je weer,zou de winkelier verzekerd zijn geweest voor zon inbraak bij de meeste verzekeringen is het eerste bedrag voor de winkelier zelf.
Cookie-instellingen beheren