Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kinderen vernielen auto's in Goes

Toegevoegd: 01-12-2009, 22.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Dinsdagochtend zijn in de Spaakstraat in Goes diverse auto's bekrast. Van één van de auto's werd ook nog een ruit vernield.


Tot nu toe zijn bij de politie vier meldingen/aangiftes van vernieling binnengekomen, meerdere meldingen worden nog verwacht. Met behulp van getuigenverklaringen konden drie kinderen aan de zaak worden gekoppeld.

De drie verdachten, twee jongens van 8 en 11 jaar en een meisje van 10 jaar, allen uit Goes hebben ondertussen in een verklaring de vernielingen bekend. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

 
 
De politie verzoekt gedupeerden, die nog geen aangifte hebben gedaan, dit te komen doen op het politiebureau in plaats van via het internet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Angela (2-12-2009 om 21:43)
Ouders staan hier buiten,je moet je kind kunnen vertrouwen en als dit dus niet kan is het niet altijd de schuld van de ouders,soms hebben ze verkeerde vriendjes of willen ze "erbij" horen. Maar ze moeten het zelf betalen vind ik en de ouders de hand op de knip houden!!
Ed (2-12-2009 om 20:47)
Het is echt waardeloos om ouders te zien die de handen van hun kinderen trekken, welke serieus andermans spullen slopen en duizenden euro;s schade aanrichten. Dat is normloos en respectloos gedrag (iets anders dan ondeugend!), dat heeft wel degelijk met opvoeding en sturing te maken.
Mariet (2-12-2009 om 16:56)
Zelf ook onlangs iets degelijks aan de hand gehad met onze zoon (9jr). Jammer dat veel mensen hier oordelen zonder dat ze weten hoe ouders dit met hun kind oplossen. Zo makkelijk om maar te zeggen dat het aan de opvoeding ligt! Zelf nooit jong geweest en domme dingen gedaan zeker?
Sanne (2-12-2009 om 16:49)
Mensen die zo belachelijk reageren hebben waarschijnlijk zelf geen kinderen. dat ligt vaak echt niet aan de opvoeding. je kunt ouders overal wel de schuld van geven. vaak verkeerde vriendjes.
Nasira (2-12-2009 om 14:55)
We spreken wel over kinderen tot 11 jaar die zeker verkeerd bezig zijn geweest ! Denk je nu echt dat de ouders er om zitten te juichen of er aan af doen dat ze het de volgende keer niet meer mogen doen? Niet iedere ouder loopt achter zijn kind constant aan.
Zoop (2-12-2009 om 10:25)
Nee noa, die schade gaan we lekker aftrekken van de verzekeringen , dan gaat de premie wel omhoog voor iedereen, maar ach, het was een ongelukje zie je... i.d.d. gewoon alles laten betalen door hun ouders, dan leren ze mogelijk ooit nog eens hun kinderen opvoeden.
Cookie-instellingen beheren