Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 33 km

Snoeiafval in brand in Arnemuiden

Toegevoegd: 01-12-2009, 23.33 uur
Snoeiafval in brand in Arnemuiden
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - De brandweer van Arnemuiden is dinsdagavond ingezet voor het blussen van een brandende hoop snoeiafval.


Het brandje, dat woedde op de kruising van de Botter en de Akkerlaan, werd rond 20.10 uur opgemerkt. De takken waren overgoten met benzine. Toen de brandweer arriveerde, bleek het om een kleine brand te gaan. De takken hadden nauwelijks vlam gevat. De brandweer heeft het groenafval nat gemaakt.
 
Na tien minuten kon men weer inrukken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnemuiden vriend (3-12-2009 om 08:37)
dit hoord idd eenmaal bij arnemuiden ! bij andere dorpen gebeuren ook dit soort dingen hoor !! buitestaanders van arnemuiden hebben altijd wel wat negatiefs te vermelden over arnemuiden ! dust ik zeg hart voow eremuu ! fot ever
Lau (2-12-2009 om 19:10)
Zou het niet beter zijn dat iedereen zijn eigen afval zorgt? Natuurlijk praat ik de brandstichting niet goed, maar ja, het had voorkomen kunnen worden.
Rr (2-12-2009 om 16:30)
@warmdraaien: dit klopt rond oud en nieuw is het altijd zo maar het hoort eigenlijk bij arnemuiden en het staat erom bekend en als je er niet woont moet je niet klagen dit gebeurde hier vroeger ook...
Sanne (2-12-2009 om 13:26)
Ik ree daar om 8 uur langs, en toen was het net bezig. ik denk een halve minuut geleden aangestoken, maar de vogels waren al gevlogen!
Yersenaartje (2-12-2009 om 09:53)
Het zal wel weer waar wezen. Elke keer dat dorpje waar de brandweer het meeste naar moet uitrukken. Ze moeten de dader of daders eens een goeie straf geven dit zijn wel onze belasting centen. Heeft niemand daar iets in de gaten?
Warmdraaien (2-12-2009 om 09:50)
Al vast warm draaien voor oud en nieuw...