Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Subsidie voor ritformulieren ambulances

Toegevoegd: 02-12-2009, 16.55 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De provincie heeft 35.000 euro uitgetrokken voor het subsidiëren van het introduceren van digitale ritformulieren binnen de ambulancezorg.
 
Het project is gericht op de introductie van het Digitale Ritformulier in ambulances. Zo'n formulier vormt een belangrijke ontbrekende schakel in de acute zorgketen. Het verbindt het ambulancepersoneel, de spoedeisende hulpafdeling van ziekenhuizen en andere hulpverleners met elkaar en met de patiënt direct.
 
Met dit project wordt de kwaliteit in de keten van de acute zorg verbeterd en wordt de kans op foutieve of onduidelijke communicatie tussen zorgverleners sterk verminderd.
 
De subsidie komt voor uit het Beleidsprogrammering Sociale Zorg (BSZ). Twee keer per jaar kunnen subsidieaanvragen van meer dan 5.000 euro aangevraagd worden. In deze najaarsronde heeft één project subsidie ontvangen, het project van de ritformulieren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo (2-12-2009 om 22:31)
Hadden ze dat geld niet aan de oude ambulancedienst kunnen geven vorig jaar nu wordt er belastinggeld gegeven terwijl er pas 8 nieuwe auto''s zijn aangeschaft en dat allemaal naar men zegt betere zorg die we uiteraard zelf betalen
Jaap vergeer (2-12-2009 om 22:04)
Het enige dat er verbetert zal wel het bonnetje zijn dat er betaald moet worden aan het eind van de rit.
ABC (2-12-2009 om 17:46)
Subsidie? ze zijn toch geprivatiseerd?
Cookie-instellingen beheren