Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje (14) gewond na mishandeling

Toegevoegd: 02-12-2009, 22.08 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een 14-jarige meisje uit Terneuzen is woensdagmiddag mishandeld door twee onbekende jongens.


Het meisje fietste rond 15.30 uur in de Jan van Galenstraat in Terneuzen toen ze werd klemgereden door voor haar twee onbekende jongens op de fiets. Deze jongens had ze kort daarvoor op het fietspad zien staan ter hoogte van de rotonde aan de Rooseveltlaan.

Zonder aanleiding kreeg ze een trap in haar knieholte en zakte op de grond. Terwijl ze op de grond lag, kreeg ze nog diverse trappen tegen haar been. Op een gegeven moment stopten de jongens met trappen en liepen naar hun fiets.

Het meisje zag kans weg te komen en naar huis te gaan. De huisarts constateerde dat het meisje diverse kneuzingen had opgelopen aan haar hand en been. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Iedereen die iets weet kan zich melden op het bureau in Terneuzen of via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (5-12-2009 om 13:39)
Belachelijk, als ik erbij was... Fijn dat het beter gaat met het meisje.
Een Zeeuw (4-12-2009 om 16:09)
Hoop dat ze snel worden opgepakt en ze nu eens een voorbeeld stellen.
Hjf (4-12-2009 om 08:33)
Dat getuigen zich niet melden dat kan ik ook nog snappen omdat je tegenwoordig zo lekker anoniem blijft bij de politie!!!! .....en dan maar wachten of de jongens of hun familie even verhaal komen halen aan je deurtje.
Een axelaar (3-12-2009 om 20:51)
Ik wil lang deze weg het meisje sterkte wensen. Hopelijk heeft iemand iets gezien. Namens een ander slachtoffer.
Ed (3-12-2009 om 20:31)
Tis voor iemand die zomaar iemand wil neerhalen niet te hopen dat ik het zie,als ik zoiets zou zien kunnen ze de eerste weken niet lopen of kijken......ben normaal niet agresief maar op zo'n moment wel...even een zeeuwse opvoeding geven.....Voor het meisje....sterkte en succes
Het meisje (3-12-2009 om 19:29)
Dankjewel allemaal! want ik ben namelijk dat meisje. Het gaat nu wel een beetje.! xx
Cookie-instellingen beheren