Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, morgen kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt eigenaar Batavusfiets

Toegevoegd: 03-12-2009, 19.15 uur
Politie zoekt eigenaar Batavusfiets
Door: Roland de Jong
GOES - De politie is op zoek naar de eigenaar van een vermoedelijk gestolen fiets van het merk Batavus.


De Goese politie heeft de fiets aangetroffen tijdens een onderzoek en vermoedt dat de tweewieler afkomstig is van diefstal. Er is echter geen aangifte bekend en de politie verzoekt daarom de eigenaar dit alsnog te komen doen.

De eigenaar van de blauwe fiets kan zich melden bij de politie in Goes.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Niet Moeilijk (6-12-2009 om 11:20)
En u denkt dat de politie dit niet weet? Uiteraard is de eigenaar op die manier niet traceerbaar anders wordt een dergelijke oproep niet geplaatst. Zo moeilijk is dat toch niet?
Fietsen verkoper (5-12-2009 om 18:35)
Kijk naar het sticker die op het spartbord van achter zit En bel de fietsen zaak door geef de frame nummr door en we kunnn zo in De computer zien wie van die Fiets is Zo moeilijk is het toch niet.
Francois (5-12-2009 om 02:51)
Het probleem is dat mensen niet eens aangifte doen terwijl ze heel makkelijk hun fiets kunnen signaleren als gestolen zijnde. Doen ze dit wel dan bestaat er een redelijk grote kans dat hun fiets, zeker zoals deze terug gevonden wordt en vaak met verdachte er bij. al is het een dag, maand, jaar...
Japie (4-12-2009 om 16:57)
Als niemand zich meldt dan wil ik `m wel.Mooi fietsje.