Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Softdrugstoeristen aangehouden

Toegevoegd: 04-12-2009, 18.49 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft tijdens een speciale controle in Terneuzen donderdagavond meerdere softdrugstoeristen aangehouden.


De controle vond plaats in het kader van het project ASOS (Aanpak Structurele Overlast Softdrugs). Deze controles worden meerdere malen per jaar uitgevoerd om het softdrugstoerisme in Zeeuws-Vlaanderen en de daarmee gepaard gaande overlast tegen te blijven gaan.

Tijdens de controle van gisteren werden vier Belgen aangehouden die in het bezit waren van softdrugs. In totaal werden 12 gram softdrugs en 1 joint in beslaggenomen. De aangehouden Belgen werden na verhoor weer in vrijheid gesteld.

Ze kregen ieder een boete van 400 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axelaar (6-12-2009 om 16:06)
@Meyertje: dat is dan ook de reden waarom die flat in Axel bekend staat als "de pretflat". Er staan daar trouwens ook meer "gevonden" fietsen dan gekochte in die kelderboxen.
Hen (6-12-2009 om 12:27)
ASOS m'n r**t! Het enigste en enkele doel van dit soort acties is de boete die ze uit kunnen schrijven waarmee ze de kas kunnen spekken. Een overheid geeft alleen maar om geld en om niets anders.
Meyertje (5-12-2009 om 23:37)
Neem mij niet kwalijk maar in onze flat is toch echt veel meer te vinden hoor! wie iets nodig heeft kan altijd terecht in de generaal meijer flat in axel daar ligt het volgens mij op de stoep
Ik (5-12-2009 om 18:22)
Waar gaat het nou eigenlijks over? gewoon een quotum dat de politie moet halen. Waar blijven wij met het vrije landje?
Sjaakie (5-12-2009 om 16:52)
Het rijk is de dealer, want strijken zij ook niet een aardige duit belasting geld van coffeeshops in de kas.Is het legaal gekochtte wietje ineensop straat illegaal drugs bezit dan vraag ik mij wel eens af is de overheid zelf niet een beetje maffioso.
Mutsje (5-12-2009 om 15:29)
JEETJE!!!!!!!!!ZO VEEL!!!!!!!! echt belachelijk,hier moet ik verschrikkelijk om lachen er zijn toch wel belangrijker dingen denk ik ,van een beetje wiet wordt je niet crimineel!wiet maakt je rustig dus van die gebruikers heb je geen last.
Cookie-instellingen beheren