Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 19 km

Aanhouding voor huisvredebreuk

Toegevoegd: 05-12-2009, 19.49 uur
Door: Roland de Jong
ZAAMSLAG - Afgelopen nacht is in een woning in Zaamslag een 37-jarige Vlissinger aangehouden voor huisvredebreuk. Dat meldt de politie.


De man was de woning binnengedrongen zonder de toestemming van de bewoonster. Hij is na verhoor heengezonden.

Waarom de man de woning binnen was gegaan is niet bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
DWAZE VADER? (6-12-2009 om 23:50)
Was het een vader die zijn kind niet meer mocht zien doordat ex omgangsregeling niet wil nakomen? ik zie mijn zoon al 2 jaar niet meer door treiterex, vreselijk voor zowel vader als kind, lees gastenboek op DWAZE VADERS.NL maar eens, huisvredebreuk is niet goed te praten, oordeel niet te snel.
Chicka68 (6-12-2009 om 18:54)
@Klaas: Even goed lezen voordat weer tal van onzinnige conclusies getrokken worden. De man heeft zonder toestemming de woning van de vrouw betreden. De redenen zijn ons niet bekend, dus waar komt al die geweldige fantasie elke keer toch vandaan? Mensen, wees toch niet zo bevooroordeeld!
Klaas (6-12-2009 om 13:25)
Uhmm sorry, wie zegt dat die man fout was? misschien na onderzoek wel ander feit aan licht komt? misschien heeft die vrouw hem eerst binnegelaten en toen wou ze niet meer ofzo? waarom gelijk een mening klaar? de man krijgt altijd automatisch de schuld !!!! ook vrouwen kunnen zeer gemeen zijn !!!
Leonie (6-12-2009 om 11:45)
Piet, Ben je er nu nog niet aan gewend dat dit allemaal kan in ons lieve vaderland!!
Piet (6-12-2009 om 01:02)
Hoezo na verhoor heengezonden? Waaropm niet gewopopn vastzetten tot hij zn lesje geleerd heeft!! Als je alles kan doen en er met een verhoor vanaf kan komen dan voorspel ik weinig goeds voor nederland!