Dronken man veroorzaakt botsing Zierikzee

Toegevoegd: 06-12-2009, 16.50 uur

Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Een 33-jarige automobilist uit Zierikzee is zaterdagmiddag onder invloed van alcohol tegen een geparkeerde auto gereden.

De man reed omstreeks 16.00 uur over de Scheldestraat in zijn woonplaats en sloeg linksaf de Keetenstraat in. Hierbij verloor hij de macht over het stuur en reed tegen de achterzijde van een geparkeerde auto. Deze auto schoof weer door tegen een andere geparkeerde auto.

De 33-jarige bestuurder bleek onder invloed te hebben gereden. Uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 2,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (6-12-2009 om 19:50)
Net wij weer is een dagje Zierkzee uit zijn.gebeurt er wat... beetje vroeg om op dat uur van de dag al dronken te zijn. Voor hetzelfde geld had er een kind of dier gelopen in plaats van die auto's! Flinke taakstraf en boete voor de man!
Reaguurder (6-12-2009 om 17:55)
Helemaal eens met Jan: 5 jaar laten fietsen, dan kan hij eens een beetje nadenken. Nu een geparkeerde auto, straks je zoon of dochter... Schaam je bezopen tor!
Jan (6-12-2009 om 17:07)
Deze weg (mis)gebruker de eerste 5 jaar geen rijbewijs meer geven en alle schade tot op de laatste cent laten betalen plus nog kosten voor de moeite die de mensen moeten doen om alles weer geregeld te krijgen.