Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Automobilist botst tegen lantaarnpaal

Toegevoegd: 06-12-2009, 16.51 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Zaterdag omstreeks 13.45 uur is een 21-jarige Terneuzenaar in zijn woonplaats met zijn auto tegen een lantaarnpaal gereden.

Hij reed over de Hoofdweg, komende vanaf de N61, en raakte door het natte wegdek in een slip. Vervolgens kwam hij aan de linkerzijde van de rijbaan tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Omdat onder zijn auto twee gladde achterbanden zaten, kreeg hij daarvoor een proces-verbaal.


De auto raakte bij het ongeval flink beschadigd. De 21-jarige bestuurder bleef ongedeerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ferry (7-12-2009 om 12:43)
@Sjaak± Beetje vreemde reactie. Gladde achterbanden zijn gewoon verboden. Je kunt hiermee jezelf en anderen in gevaar brengen. De lantaarnpaal had ook een medeweggebruiker kunnen zijn. Rijden met gladde banden is gewoon verkeerde zuinigheid.
Ben (7-12-2009 om 00:25)
@ Sjaak. Het buskruit uitvinden is ook niet aan jou toevertrouwd . Een auto heefty 4 wielen en die hebben alle vier grip nodig gezien het resultaat.
Pieter (6-12-2009 om 23:31)
Terecht dat hij een proces verbaal kreeg! Vandaag een lantaarnpaal morgen een onschuldige voetganger! Overigens komt de stabiliteit van de auto uit de achterwielen en niet uit de voorwielen.
Sjaak (6-12-2009 om 18:57)
Helemaal mooi, Bijna gewond krijg je nog een proces verbaal ook. Heerlijke sameleving hebben we weer. Das wel leuk die gladde achterbanden maar volgens mij stuur je met je voorwielen??
Cookie-instellingen beheren